Siguenos por Email

miércoles, 14 de diciembre de 2016

ERC sol·licita un estudi sobre les agressions als treballadors de l'AREA i l'actualització de protocol de seguretatEl passat 30 de novembre, el Comitè d'empresa va mantenir una reunió amb el Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya per sol·licitar el seu suport a la iniciativa de la Sindica de Greuges.


Arran d'aquesta reunió, el Grup Municipal d'ERC, ha sol·licitat a la Comissió de Presidència, Seguretat i Prevenció que, en el termini de 3 mesos, es realitzi un estudi de les agressions als treballadors/es de l'AREA, delimitat per zones, en el qual s'identifiquin les zones de risc, els patrons de violència i que sigui segregat per sexes a fi de combatre també la violència sexista que pateixen les companyes quan reben segons quins insults o “suggeriments”. A més, se sol·licitava l'actualització dels protocols de seguretat en funció dels resultats d'aquest estudi.

Dir que l'exposició de la problemàtica per part del portaveu d'ERC, Jordi Corones, ha estat simplement brillant, especialment per l'èmfasi en què l'estudi sigui realitzat per experts en seguretat i no en Prevenció de Riscos de “oficina”, i que l'estudi s'efectuï amb dades reals, no tenint en compte només les agressions que passen per mútua o les que es denuncien.


Durant els 17 minuts que ha durat el debat, els diferents Grups Municipals han parlat també sobre altres mesures necessàries per reduir el nombre d'agressions. Mesures que sens dubte ja us sonen com; el reconeixement com a Agents de l'Autoritat, treballar en parella, cursos de defensa personal, que BSM es personi com a acusació particular als judicis, etc…

Recollint les paraules de Jordi Corones, volem manifestar públicament el nostre agraïment en nom dels treballadors i treballadores de BSM perquè en el cas de les agressions tots els grups municipals ho tenen clar, i hagin aprovat per unanimitat la proposta de realitzar l'estudi a la fi de modificar els protocols de seguretat actuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario